Søk

Foci Intelligent Energizer ® Offisiell partner for Swedish Padel Association

Foci Intelligent Energizer ® Offisiell partner for Swedish Padel Association

Foci vil være offisielle leverandører til den svenske padleforeningen og også hovedpartner for den svenske padleturen. Padel er den raskest voksende ballsporten i Europa, og i Sverige har sporten utviklet seg enormt de siste årene.


Foci er den offisielle leverandøren til det svenske golfforbundet og har nettopp utvidet samarbeidet med 3 år. Nå har Foci signert en avtale med Swedish Padel Association i 3 år. Bevis på at Foci Intelligent Energizer ® er et kvalitetsprodukt. Foci er fri for syntetisk koffein, taurin og sukker. Uten aldersgrense og også veganer. I stedet bruker de MACA og Russian Root i stedet for syntetisk koffein sammen med vitaminer, mineraler og antioksidanter. Du blir våken og fokusert uten negative effekter.


-Det er veldig spennende at Swedish Padel Association også velger å følge samme linje som Golf Association. Å være tilknyttet fagforeninger som har likeverdige verdier gir mye mer troverdighet i samarbeidet mellom partene. Padel er en sport med rekordvekst og det krever mye fokus på kursene. Vi ser et langsiktig samarbeid der vi sammen med sporten og foreningen vokser med produkter som merverdi. - Sier Thomas Johansson CEO Foci.


Et intelligent, smartere og smakfullere alternativ til energidrikker som heller ikke har noen negative effekter. Dette var hva grunnleggeren av Foci Intelligent Energizer ® ønsket å gjøre. Det gapet eksisterer i dag i drikkevaremarkedet, og det er på tide å gjøre noe med det. Så hvorfor ikke lage en energidrikk fra bunnen av som øker din mentale / fysiske ytelse uten koffein, taurin og sukker.


Sammen med verdens beste eksperter innen drikke og stoffskifte har vi utviklet en ny type energidrikk. Innholdsmessig har vi utviklet en unik oppskrift med studier med den absolutt beste kombinasjonen av ingredienser. Vi bruker MACA og russisk rot i stedet for syntetisk koffein og taurin. I tillegg har vi en perfekt kombinasjon av vitaminer, mineraler og antioksidanter. Foci Intelligent Energizer ® gir økt fokus og energi uten negative effekter. Behold fokus!


0 visninger0 kommentarer