foce-lanseras-pa-svenska-marknaden-scale

FOCI – Intelligent Energizer

En sukkerfri energi/styrkedrikk uten koffein, med russisk rot og maca.
Gode ingredienser, uten skadelige stoffer!

Koffeinfri

Taurinfri

Sukkerfri

Naturlig mineralvann
 

Støtter din fysiske og mentale ytelse

Supermat energi fra russisk rot og Maca
 

Vitaminer and mineraler

Antioksidanter

Foci intelligent energizer er neste generasjon funksjonell drikke som er fri for koffein mens den bidrar / støtter din fysiske og mentale ytelse. Vi tilbyr et alternativ som ikke har negative effekter og som også er veldig bra. Forbli fokusert!

Foci er fullpakket med akkurat det du trenger for å holde fullt fokus og gir deg en naturlig energi uten negative effekter. Ikke mer hodepine, skjelvinger og vanndrivende innhold. Drikken er unikt utviklet med eksperter der vi har supermatrøtter som maca og russisk rot i stedet for koffein.

Hva inneholder drikken vår og hva er fordelene med den? Her er litt kort informasjon om innholdet.

foci-original-three-sides.png

Næringsdeklarasjon
Per 100 ml og per hel krukke (250 ml)

Innhold per porsjon (250 ml):

Per boks 250 ml: Maca -ekstrakt 63 mg, russisk rotekstrakt 63 mg, kolin 82,5 mg, Q10 10 mg. Inneholder søtningsmiddel (sukralose). Uten koffein og taurin. Serveres godt avkjølt. Forbrukes med måte ..

Litt fakta om koffein

- og hvorfor vi har valgt å finne andre alternativer fra supermatrøtter.

I dag drikker vi nordmenn kaffe hjemme, på jobb og på den kan du presse inn en eller to energidrikker. Mengden koffein du inntar hver dag, kan med for mye forbruk gi noen bivirkninger. I tillegg gir koffein et kortvarig spark som varer maksimalt 45-60 minutter. Da er effekten borte, men koffeinet forblir i kroppen flere timer senere og kan gi deg en merkelig følelse. Hvor i tillegg koffeininntak kan gjøre det vanskelig å sovne om kveldene. Nettopp søvnproblemer er en bivirkning du bør ta på alvor, da det lett fører til en ond sirkel der du drikker kaffe for å holde deg våken i løpet av dagen, noe som igjen holder deg våken om natten. For det er ikke nok at du slutter å drikke kaffe tidlig på ettermiddagen. Koffein har en halveringstid på seks timer, noe som betyr at du har mye koffein igjen i kroppen når du legger deg. Vanlige bivirkninger av et jevnt inntak av koffein er muskelrykk, vanndrivende, hodepine, mageproblemer og søvnproblemer. Kilde Legemiddelverket.

Bilde2_foci.png